adakah ini ruangan untuk aku menganga2?….kerana aku tiada tujuan muncul bermonolog disini…lebih2 lagi kewujudannya ini tiada sapa yang tahu….yang tau cuma biskut sorang….(eh, td kata tak siapa tau)…tujuan aku regist adalah tiada sama skali…mugkin sekadar mengisi masa lapang, masa terluang or masa terbuang….kata org masa tu emas..tp lum pernah aku dgr org gi pajak gadai jual masa..dalam komik adelah pernah aku jumpe…realitinye…macamana berharga pun masa….org tetap sukecita utk buang2 sesuke ati mereka..contoh yg paling jelas adalah yang aku buat sekarang….heheheh….makin bodo or lagha sesuatu benda tuh..makin org ske buat….itulah nature….bukan nak kata nature manusia tu bodo..cume….kenkadang tuh biasela…kita bukan sempurna…heheheh…best jugak cakap sensorang nie…nasib baik ade bakat terpendam cakap sensorang…huhuh…ok lah ntuk beskot…my solely reader…itupun kalo baca….belanje arr gua lagi…gua betul2 kering nih…bulan nih…gua tunda belanja lu kebulan depan..amacam?