keje aku adalah memprepare workpack..hari2 bergelumang dgn drawings..attachment yang menimbun2…manhours..manpower….huhuhh….nak ikut jobscope memang aku susah nak pegi jawuh…kene banyak effort aku sendirik…kenkadang bosan jugak buat keje ni repetition…unless drawing yang masuk laen macam..maka dapatla aku study…tak pun aku volenteer nak buat keje farid..keje hamzah..barulah besar sikit jobscope aku…aku juga bercita2 nak menguatkan kedudukan aku as planner…baru ade harga…aku banyak jawatan sekarang…aku pun konpius kenkadang nak terang kat org aku buat ape bile org tanye…..ikut company aku technical executive..ikut dept punyer chart..project engineer..ikut project..or kerja aku sekarang….workpack engineer…ikut org panggil…jr.engineer…hado…..tp aku masih rase keje aku sekarang tak lebih dari seorang clerk biasa…namun aku tetap tak nak berputus asa…bia aku naik lambat..asalkan banyak knowlegde n skill aku leh grab…eh..tp itu cam menipu diri sendiri jugak..aku tak mau la naik lambat…sbb aku mata duitan….tak bleh..aku kene naik cepat! ok! aku nak naik cepat! yeah! kalu tidak…bak kata totoi..dia jd lead manhours..aku jd lead manpower je la…ekekekekeke…bongek ko toi..