hado…takde mood nye aku hari nie….rase macam nak main celero shot kat genting punye tahap tensionyer aku ni…bad hair day…adakah sebab hari ini isnin…ape2 org sekeliling aku buat cume akan menyemakkan aku je…bos pulak,  aku dah hantar jobcard dia tak reti2 nak approve…nanti meeting tak abes2 nak suro catch up…report aku dah stack atas meja dia tunggu labah2 buat sarang je..hado….sakit kepala aku…sekarang tgh layan playlist nasyid2 ngan selawat…tenang sikit..dari td aku head banging je dgn lagu2 syatonic tuh…ada baiknye aku tuka theme….tenang sikit…hari ni cam exhausted je…hari2 lain aku ok jee…pasal ape ntah?…..willy ngan nazir dah turun site…nak teruss balik la tue….hado..aku maseh lagi mengadap pc…drawing baru masuk lagi….dia revised pulak…main buang2 piecemark…aku pun kene revised jobcard aku..aku pun buang2 piecemark…hado..ape aku merepek nie….ok la..aku nak sambung buang2 piecemark…teringat pulak kat popia basah…eh…ape ni?!puase!puase!

popia.jpg 

popia yang kelihatan seperti tidak dapat dimaafkan kelazatannye…thanks to raksasa daus…gambar lu bagi gua enkarage ntuk maju kehadapan!!hidup untul makan!!