semalam buka nasik..mak ade buat jejemput pisang jugak…aku makan sikit je…tp kenyangnye macam makan 4 pinggan..ikut nafsu boleh je aku teruskan makan… namun memadangkan aku sayangkan terawih..aku simpankan je niat nak ikut nafsu…kalau nak sambung pun lepas teraweh je…aku sampai surau waktu tu tgh azan lagi…aku saing adik aku..mak nek keta lain…skali kelua 3 kereta terus…satu kereta buat 8 je..satu lagi buat 20…lagi satu..stay pas 20 ntuk tadarus…aku tuka2 la…nek keta pes ngan seken…lum pernah lagi join keta yg las ni…kalau tak kenyang buat 20..kalau kenyang…buat 8..hehehehe

sampai kat surau aku tgk org da sikit…tak macam hari first ngan seken dulu…memule dapat jugak 5 saf penuh jemaah muslimah ni..smlm aku dapati makin berkurang….geng dak2 remaja yg aku rase maseh sek. menengah tu pun dah tak nampak..yg maseh setia kebanyakkannyer warga2 emas…maintain je konker saf depan..geng2 mak aku jugak maseh maintain je attendancenye…melihat kehadiran yg sebegini trendnye..aku pasti seperti jugak tahun2 lepas..dimana..bile seploh malam terakhir jemaah pompuan dah boleh masuk main hall…sbb org dah sikit…sekarang tgh ramai so pompuan solat kat hall extention…hall pakai kipas…dah las2 nanti dapat la masuk main hall..uuu..bes2 aircon…hm..aku berkira2…lagi 24 hari nak raya….hehehehe….bes bes….