hari ini hari jumaat..aku datang awal ke opis untuk menyiapkan minutes of meeting…jap lagi meeting ( errkk?! baru nak buat?)..tak sempat la…semalam je aku manyiapkan menimbun- nimbun jobcard…ulang alik antar kat meja bos..sampai dia pun kata…”waah, very fast huh?”..aku hanya tersenyum merendah diri..padahal dalam hati ” ape fast2? approvela! boleh aku transmit terus!”..2,3 hari ni aku sering sakit kepala…pasal ape ntah…mungkin pasal lense..mungkin pasal opis aku sejuk sgt…or mungkin pasal masalah baru kat opis….hurhhg…taff nyer kerja kat company offshore fabricator ni….keja main besi..sumer org makan besi…keja macam besi…kene hentak pun pergh..macam kene hentak ngan besi….aku pulak maseh dak hingusan lagi…lum cukup power ntuk jd very resourceful…baru belajar nak konfident buat keputusan….kire dah improve sikit….dulu main ” jorge…can i change the bla..bla…bla…becoz i think it bla…bla……bla…what do you think?….” sekarang aku dah berani sikit sbb aku terus..” jorge..i change the bla..bla…n maybe we should..bla..bla…bla…”hehehe..aku ade semangat baru semenjak ade mentor ni…dia suruh aku berani…koz..dalam field ni kita patut jd keypoh sikit…..mentor aku pun dah janji nak bawak aku ikut dia pegi audit..heheh best..best..boleh naik kapal..hehehee…. aku pun ade sifu lain..willy….dia banyak ajar aku untuk memandang sesuatu dari sudut yang berbeza…eh? ajak? mcm pernah dgr ayat nie je…heheh willy best…selalu dapat tgk surface and faham what is underneath…aku plak..nganga…bulat2 makan ape yang aku nampak on surface…heheh..willy! “tunjuk ajarku sifu!” wokeh..time’s up! got to go..minit miting menanti aku….hehehehe….