ari nih aku berjaya jugak turun site setelah dah dah er..beberapa minggu aku tak turun….totoi tgk kaverall aku pun tegor..”ni dah brape lama tak pegi site nih?” ekekeke….memula willy ajak turun pukul 4..sbb nak balik terus..dan aku dah bayangkan betapa panas dan hangat betul waktu tu…tp dalam pukul 2:50 willy dah bagi signal salin baju..eh?willy kata” naik keta kak su”..cantek…cun sgt la tu..boleh jimat keringat dan sunblock….hehe…jalan jalan kat site kali ni kami berempat..aku willy, totoi n nazir….best jugak kami jalan ke sumer fabrication area dan workshop termasuk cabin subcon…pergh whole round up…aku lihat progress yang sgt obvious perbezaannye sejak aku dah lama tak pegi site ni…banyak jugak bergurau senda kali ni..paling lawak biler nazir kena tipu ngan willy pasal dslab..hahahah..haru-haru….willy, sambil2 jalan banyak kluarkan pop kuiz..aku dapat jawab smer soalan kecuali satu pasal welding position..hehe..seriyes aku tak hengat….hehe…

esok willy nak ajar primavera…dia nak ajar nazir…tak sure dia nak ajar aku ke tak…huhu…..toi masih lagi ngan bad hair day nyer…stranded in the middle of nowhere..aku dah habes beras dah nak tolong dia….cita 2 nak serap dia ke team aku tak berjaya since mr. mac nak dia stay in planning…kesian toi…kat team aku pulak joj bawak masuk 2 org dia..tak tau leh pakai ke tak….harap2 dua org ini tak akan menyumbang kepada sebab yg boleh buat willy nak berenti..hilang aku seorang sifu…ekeke….