shattered-day………6 october 2007

 hari ini hari sabtu…aku menyeludup masuk baby comot aku kedalam yard..ekekeke…tak baik sungguh perbuatan..baby comot aku tersangatlah comot sebab burung telah membuat beberapa cop popo dia kat atas baby comot aku…balik karang le aku basuh baby aku….aku takde mood nak belai keta aku lately nih…malas betul…kesian dia….hmm……

hari ni buke posa ngan dak2 opis….aku dapat raser ketakbest-annyer biler litaz hamura ngan willy wonka takde…hari ini aku dah membayangkan kerja2 yang aku kene buat bagi mengisi hari sabtu ku ini..tak lain tak bukan prepare jobcard…semalam aku hantar 3 kat joj..bile dia nak approve aku pun tak tau….aku memang suke buat keja las minit…tp bile bos aku pun ske men las2 minit..besok cut off date..harini approve..aku memang sakit hati betullah …nanti aku yang kena rush nak transmit…hampeh….inilah kerja makan gaji..jd kuli…takpe…nanti tgkla betapa kereknyer aku biler dah jadi bos! hahahahahaa (berangan2 diwaktu pagi…takpe kan?)

aku layan2 email…skewlmet lame hantar…”which baby are you?”

August:

Outgoing personality. (hmm..okla…)takes risks.(tgk jugak situasi) feeds on attention. (hmm…yeke?) No self-control. (hahaha)Kind hearted.(yeah! ni betul) Self-confident.(hmm..yeah) Loud and boisterous.(ni kompom) VERY revengeful.(ni pun kompom) Easy to get along with and talk to.(super kompom) Has an “every thing’s peachy” attitude. (hoh? apeni? tak paham aku?)Likes talking and singing.(tp sora tak sedap) Loves music.(kompom sgt nih) Daydreamer.(ini yang paling tepat sekali)  Easily distracted (depends) Hates not being trusted.(memang) BIG imagination (memang sgt..tak caya tanyer nana) Loves to be loved. (wink! it’s mee) Hates studying (hahaha..memang siot) in need of “that someone”.(hmmmm)  Longs for freedom. (yeap) Rebellious when withheld or restricted.(depends) Lives by “no pain no gain” caring.(hehe depends jugak)  Always a suspect.(erk?!) Playful.(yeap! hihi) Mysterious.(erkk?! ye ke? i’m no physco)  “charming” or “beautiful” to everyone.(beautifool–maybe) stubborn.(hmm…) curious.(hmmm) Independent (yeah)  Strong willed (hmm…) A fighter (christina aguilera) Repost in 5 mins and you will meet the love of your life sometime next month.(karut dan mengarut..ade nas ke?)

heheh..macam 85 peratus betul !! kan ajak kan? hehehe…..