jumaat~~

smer org dah blah gi solat jumaat…yang tinggal mahlukots2 bukan islam ngan aku masih terkial2 depan pc…kak zatil masuk hafdei..kak su keluar nak carik daun palas katanyer…?!? erk? adeke?….

nak tido sini cam tak selesa plak….dalam masa pat bulan ni percaya atau tidak aku tak pernah tido masa lunch! mesti kengkawan aku sukar nak percaya sbb masa belajar dulu..bukan waktu tido aku tido..waktu tido kompom la aku tido….ekeke..dalam kelas..laaaaagi la senang tido!!…

ingat lagi masa aku tido kat kelas digital system, mdm aisha kejut aku hulur marker…suruh jawab kat depan…aku pun berbekalkan intermediate memory waktu aku dalam stage nak terlelap tu aku jawab soalan mdm…mcm sengals giler aku terkial2 dpn whiteboard…dan sudah pastila manusia tak jiniyes cam aku ni salah jawab..chip yang ku lukis terlebih satu..naseb mdm tak marah..dia cume senyum dan geleng2 kepala..dan sudah pasti la ntuk the rest of the day aku segar..tak berani nak tido…heu~ heu~ heu~

tp……ramai je se’pendapat’ ngan aku..

tido-je.jpg

tido-betul.jpg

or should i say i found my apprentice…hahaha

huarghh.jpg

hargai waktu tido mu kawan2