pada malam jumaat rabu yg lepas aku telah buat over time….aku ngan litaz je kat opis..( i guess kat buidling tuh)…sedang aku sebuk siapkan report ntuk meeting esok…tetiba icon ‘yak’ aku menyala ( in fact ade bunyik *beep)..aku pun bukak skrin..ade ntah budak dari opis mana ntah yang on ‘yak’ mlm tu tetiba msg aku…aku dgn reply le….conversation nye telah ku copy…

<9:41:19 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
ARGHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH
<9:41:38 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
ko kenape?

<9:41:42 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
sawan?
<9:45:41 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
SORI…
<9:45:48 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
aku kena sabotage…
<9:45:52 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
erk?
<9:45:57 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
sape sabotaj
<9:46:15 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
aku g pantry…
<9:46:23 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
diorang frame aku..
<9:46:35 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
frame?

<9:46:40 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
sape?
<9:47:18 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
benda2 yang tinggal kat ofis ni malam2..
<9:47:41 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
????
<9:47:52 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
benda2 ni xde umah..
<9:47:59 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
ofis ni la umah diorang..
<9:48:08 PM – rayyan Cossette to KirA-KirA-Sun*Shine**>:
takpaham..
<9:48:24 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
akan ganggu sapa yang stay lewat2 mcm aku…
<9:48:27 PM – KirA-KirA-Sun*Shine** to rayyan Cossette>:
dan ko…

ekeke….memule aku nak buat selamber je…sbb aku raser dia memain…tp..kalau betul pun dia memain..tak lama tu aku terasa seram2 unta jugak…aku tak bagitau litaz..karang dia pun turut seta saspen..tak siap lak report akuw…maka aku melajukan speed membuat report selaju kilat..taip2 print..aku takde dable2 check..lantakla…heu heu heu….sape kira2 sunshine nih aku pun tak tau..dak opis mana aku pun tak sure…yang pasti malam tu aku ‘saspen’ la….ekekekeke….

sapen.jpg

~~gambar hiasan~~

 

 

p/s: takut pulak tgk entri sendiri…………………………………..