aku alih dari page ke post…kasik publisiti kat dia…

ekekekeke

date: 10 sept 2007

*****

aku baru pas baca magz ering..dalam tue ade pribiu pasal NTT DoCoMo. depa launch series phone 904i…aku tgk je, aku terus jatuh cinta secara automatic dgn rupa paras nyer tanpa mengkonsider langsung spec dia….selama ini ku memang mencari2 hp flip yang dpt memuaskan hati aku dari segi rupa paras…and of course dari segi matawang ringgit..dari segi spec pulak…sebagai manusia yang buta teknologi aku tak keysah sgt…cukup setakat ia dpat membuatkan aku rasa best biler ada henpon…ginilah rupa henpon henpon tue…

N904i

n904i.gif442348044.jpg264100522.jpg231.jpg123.jpg

cute kan? cute kan?..hp ni direka khas oleh Stefano Giovahnoni….pereka itali…ade kemere CMOS 3.2MP. skrin besar 3 in dgn 26000 kaler….lelagu mp3 tue aku tak sure…harga??? er…itu laagila aku tak sure….biler mereka boleh sampai m’sia? itu langsung aku tak sure!! huhuhuhuhu…tp….cute kan? kan?kire ini adalah ruangan aku meluahkan perasaan dan berangan2 nak memiliki henpon nie la…hehehehe…”kita layan…………”

by the way ada satu lagi!! pun series 904i jugak..sleek jugak…nikali fujitsu pengeluarnyer…

F904i

gallery_f904i.jpg12.jpg3123.jpg

hahahahaha…..kawai!!!!!!!!!!!!!cute!!!! aku sker giler!!!ni cute jugak…nampak lebey matured dari n904i tue…skrin dia bleh putar kiri kanan..boleh tgk tv…ini pun tak tau regernyer lagi….hahahaahah…best nyer berangan…….aaaaaaaaaaaaaaaa