join http://www.facebook.com and be my friend

 ekeke….aku ingat hape le facebook neh…masa willy suro masuk aku tgk takde bende pun..cam takbest je….sekali..lepas dikerah2 oleh litaz..baru aku sedar best rupenye…..sape yang dah ade add le aku.  emel ku  xxrayyan@gmail.com

facebook neh mcm frenster..tp leh wat mcm2….bukan setakat hantar komen..bleh hantar gift..bleh set mood..bleh wat graffiti kat wall dia..pastu leh amek2 kuiz…ekekeke..yang penting boleh buang masa!!..bukan ape..dah boring jugak kat frenster tue….kire sekarang aku ade tempat buang masa lepak baru….yi haa!!

antara test yang best……

yang.jpg

yang best! aku ske dia…!

noty.jpg

people love me!! (>_<)

colour.jpg

fren.jpg

nak ikut kan banyak je test ginie..tp test dia (facebook) sikit je soalan…memang purposely to have fun with…

haha..yang ni pun aku belasah (jgn tanye mcm mana aku jawab quiz tu)

kiss.jpg