……2007…..

sekitar april 07: final year….berhempas pulas mengabeskan pejalanan aku  bergelar student of mechatronics eng…..berhempas pulas juga dgn final year project yang cukup buat aku suffer….aku buang masa, tenaga, duit yang banyak utk project aku..tp..ah..tak payah ku ungkit2…result? ok la..tak la cemerlang A…tp aku ingat aku fail dah…kire ok la tue..

sekitar mei 2007: aku memulakan penghidupan sebagai penggangur!! pergh..aku ske giler..rase nak kibar bendera tahap seronoknye saat ini..bangun kul 10..makan..tgk tv..tido..makan..tgk tv….tido..bangun makan lagi..tgk tv dan tido…tak lama tu..melihatkan jadual aku yang ‘padat’ ini mak mula risau..mak dah mulakan gerak gempur suruh aku hantar cv kat MMHE..aku pada mulanye melawan..yela…aku lum puas lagi berlengkor mcm ular berjalan mcm sotong dan hidup mcm panda di rumah…namun..oleh kerana tak nak derhaka… aku hantar jugak dlm minggu ke tiga tu…dan tahniah untuk aku..tiga hari lepas tu aku kena panggil interview…dan tahniah sekali lagi..aku kene mereport duty 4 jun….huaaaa..hua…….

sekitar..aku lajukan terus…

 sekitar..september 07 : aku dah pandai buat blog….

sekitar..aku lajukan lagi……

 sekitar december 07..:..hehe..bulan yang penuh dgn pressure..aku menempuh alam pekerjaan yang mula menunjukkan taring dan bisanye…senang cakap..ape yang berlaku membuat kan aku lebih suke duduk rumah…nak gi keje hari2 mcm perit je..e’time bangun pagi….aku mengalami masalah ntuk meng’set’kan niat aku…di takdirkan penutup 2007 aku begini…

azam?..hmm..aku malas nak letak azam yang specifik aku cuma harap aku bahagia…dan berdoa agar aku lebih tabah…tahniah lagi sekali juga kerana bulan ini baru aku start buat saving…setelah berbulan aku kerja…aku joli katak je gaji aku….org jakun ade dwet..ginilah…

aku jeling kelender….lagi seminggu lebih nak awal muharram 1429H….hmm..baru betul ni kita punyer new year..ape pun..welkam..for both januari 08 and muharram 1429H….semoga hidup kita lebih dirahmati..best dan happening…..yiiihaa!!!!

ist2_2165894_big_cheer.jpg