1 feb…meeting aku yg terakhir…..selepas smer minit dah diskass….aku bg announcement…ckp lepas ni smer kena buat transmittal sendiri….” since we don’t have appointed person incharge….we need to delegate the work load to e’one” ..atau…bahse melayunye….”kepala hotak korang le..lepas ni buat sendirik..jgn nak menyusahkan org lain lagi…”

ekekeke….lepas tu lott (bukan nama sebenar) mencadangkan mana kami patut keluar makan…farewell dinner la konon..mereka mencadangkan beberapa tempat..aku diam saje..sekadar tersengeh2 kambeng…org yg tak beberapa suke nak tgk muka aku, cuma sekadar diam tak memberi cadangan…dia lagi tak sabar tunggu aku berambus….aku pun tak kuasa nak terhegeh2….malas aku nak dinner celebrate dgn kafir2un ini…whatever…

naik dari meeting anod( bukan nama sbenar) bertanyer “when are u leaving..?”….”next week…wednesday”……ku jawab ringkas…”ha?….next week….??!..owh..it’s a great lost…”…… great lost? ke get lost?..ekeke…..aku lebih suke dgn ape yg aku raser dari ape yg aku dgr……

get-lost.jpg

aku tak pasti tempat baru lebih baik atau tidak…yamg aku pasti ialah..cukuplah aku kat sini….enuff is enuff…..the magic is gone…..

hurt.jpg