project aku menyebabkan aku kena deal ngan cliet korean…dari MISC…hurmm….memandangkan aku kemaruk drama korea…perkara ini adalah tersgt best..pada mulnyer aku meng’expect’ aku leh buat platform berlatih ckp korea…dan jugak mungkin dpt meniru2 aksi2 dramatis mcm dlm drama korea dgn jurutera2 korea ini…..

so..bayangkanlah kalau korean2 guy yg dtg seperti~~~

                          05_20051129113919.jpgtaepyung.jpg

tp sayang..itu semua tidak berlaku…….yg dtg tidak kacak seperti yg aku angan2kan…..mungkin mereka ada dalam drama..tp watak sampingan..or sekadar lalu lalang..bukan itu saje..malah..cita2 aku nak cakap korea pun terkubur kerana..ajushi2 kat sini sebuk jugak belajar bahse melayu……!!…uhukuhuk! (>_<)