sudah 2 minggu aku di management trainning….first dept kena pergi is QHSE….joint safety dept memang best..banyak tempat aku dah round….huhuhu….banyak giler aku belajar…compared ngan tempat lama……aku bersyukur sbb selected…..fuh…..even kerja aku analyze hazard…tech spec pun aku pulun cover…..kire mcm giler koser sketla..

aku baru lepas team building…..best giler team building aku..! yg tak syoklah e’time makan kena high table…cukup 3 hari pinggang aku saket2 sebab kontrol giler posture badan maser mkn…lenguh2 tgn nak kerat grilled lamb tue…waakaka…dasar org biaser makan gelojoh main belasah….hahahahahah! naseb baik takde insiden ayam terbang….masa lunch ala chinese..kena makan nasik pakai chopstick…pergh..memang azab la…

aku leh apdet sikit2 je nih….notebook lum dpt lagi…da ade work station kalu ,leh la aku luang masa banyak sket ntuk bagi entri yang mantap, terancang dan bersepadu…dgn masa yg ade nie…aku akn cuber balas komen2 mesra korang itu……huhuhuhuuhu….

…rindu nak melalut…….