holaaa!!!!!!!!!!!!!!!

 kusemak2 blog stat aku….hurm…hm..sunyi..sesunyi2nyer….sesunyi siput…..hurm….inilah akibatnyer bile aku lama tak hapdet……aku rindu kat rerakan blog aku….rindu betull….

attachment aku di safety dept da settle…lepak safety memang best! emergency jek 2 kali aku join..satu drill satu lagi real….ade sorang krew kapal jatuh tergolek dalam engine room….krew itu merupakan seorang mat salleh yang sgt besar gedabak! inilah pestime rescuer sampai 40 orang…padahal mangsa sorang ajer….krew itu bukan setakat besar…dia juga berat giler…keliling strecher tu ade orang..itupun terasa beratnyer…kesian dia..dia patah kaki….siap mengerang2 lagi….paling azab nak agkut keluar dari engine room…fuh….

19wingevac.jpg
barulah aku sedar…kecik aje org2 asia neh……

sekarang aku kat HR (ade sesaper nak mintak kerja! bagi CV kat aku…)..kat HR pun best jugak..paling best biler aku buat keje merecruit org…keje2 menelepon org untuk dtg interview….macam2 pesen budak2 belajar nie….cv pun ade yg kelakar….ada yang siap bagi gambar mcm wakil rakyat punye poster…wakaka….(tak elok betul aku nie..) yang emel pelik2 pun ade….apelah budak2 nie..buatla emel yang proper….emel ‘babat’ pun ade….

resume.jpg
teringin nak berkenalan ngan budak ‘babat’ itu