sabtu tuari aku gi melaka..ade friendly match dgn Petronas Penapisan Melaka.satu hari aje…

aku main netball..urgh! netball bukan sukan kegemaran aku…setakat kena tiup wisel tu akulah ratunyer..
rules dia banyak giler….prit sana..prit sini..
aku lebih suke main bola tampar menampar….sukan takyah lari2..rules pun tak menyakitkan hati…
zaman sekolah dulu aku player volley..aku pun suke tgk org main….
pernah gila kat player Yugoslavia..Grbic. V..kacak giler…!!!!


games smer habis nak dekat 630 ptg..kami gerak dalam pukul 7..dak2 ni kata nak singgah umbai makan ikan bakar…so, ramaila jugak yang simpan perut..makan sikit2 je mihun goreng yg PPM provide dgn cita2 menggunung nak mentekedarah kat umbai
on the way gi umbai..dgn perut yg berbunyik2…tetiba apek driver itu kensel…dia kata kalau lebih 12 mlm dia makap lagi!pale hotak apek itu..dah nak dekat sampai umbai tetiba dia kensel??!?@!@@!$…cekik darah giler..?!padahal admin baya dia mahal RM1200!!for trip to Melaka ajee?!! shark dah menyumpah2…pasni dia kata nak suro admin blacklist compeni ni terus!!padan muke!!…
sinar ikan bakar umbai makin malap bila bas terus gerak keluar air keroh..perut aku pun macam merajuk..
nak ikan bakar jugak!!akhirnye..dinner aku malam itu adalah di RnR pagoh..nasik goreng campak2 ngan ikan sadin!…hado~~