argh!!
kerja aku berlambak…2-3 hari ni aku tak seyhat sgt…dada aku mcm sesak aje…
baru baru balik dari batu pahat..ade 2 wed yg kene attend..dalam pada waktu aku tak seyhat nie..
nak attend 2 wedding memang sesuatu yang mencabar minda…
rush pulak tue..satu kat batu pahat..satu kat skudai…huhuhu

sampai rumah aku lepak giler…laundry aku mcm banyak la pulak…nak buat report aku malas sekali…
tulis blog rajin la pulak..dan sentiasa ada masa aje..pelik~~pelik~~
ok! aku mandi buat kali kedua malam nie….mcm panas pulak rumah aku..rumah tepi laut…bayu laut gamaknye…huhuhu…
aku baring2 atas katil sambil mata terkebil2 tengok kipas berpusing2..berkira2 akan kerja yg belum siap…
ok..report ntuk technical service dept…presentation…design kad kawen hanan yg aku tak lukis2 dari 2 minggu lepas…sorry hanan…
MOM yg last2 week…owh..minit yg aku tak jot down pun minit nye…aku main2 waktu tu…bajet bleh ingat smer dalam kepala…ah..itu lain kali aku reka…MOM sebelum ni pun aku taram je…buat ayat kasik nampak serius….aaaa..kenapa aku jadik mcm nie~~~?!!

aku memang takde mood nak buat report…semenjak isu rating tak fair tu..aku malas nak berusaha…sakit jiwa je..bagi effort lebih pun tak guna…
rating org pinjam report aku lagi tinggi dari aku…pergh!! ok bukan salah diaorang pun….may be they did much better..so they just deserve it..!
uhu..whatever…aku jugak yang kasik pinjam…ok! dah!…shut up!!..huhuhuhu…dapat plak tukang bagi
rating tak bagi fair judgement…rating org submit report lambat pun lagi tinggi dari aku yg hantar on time…aaa~~~ aku keciwa~~~

ok…they said it is not fully rate on report…hm..setakat bagi soalan masa presentation…aku rasa aku dah cukup giler kuasa dah..
mcm2 soalan aku kasik….waktu mengantuk pun aku tanye…hmm…ok…lalalalala..aku tensen…
takpe!!! Dia Maha adil..bukan rezeki aku kat rating gamaknyer~~~..huuuhuu me sow sad~~

ok!laundry dah siap!!adios…lain kali aku mengamuk melalut lagi…!!

layan nie…love the drum roll~~~~~!!!!

Arctic Monkeys ..A Certain Romance ..Whatever People Say I Am, That’s What I’m Not