aku mcm kering entri la plak…ada…ada..ada stori mori yang aku nak letak..banyak sebenarnyer…cuma mood menaip aje tak ade….

so, kali ni aku nak curik2 sket….amek entri guardian angel aku…dia tulis pasal memories masa belajar~~ hahha sow sweet~~!!!

kon! aku rembat entri hang!! wakakakakaka

“”……even aku majoring biochemical,bu mechatronic,jiwa kami ttp sama.sentimental nak mampus…tgk citer korea “a moment to remember” smp bengkak mata..ahahahha..itu paling aku x tahan..aku siap shep tegur kat kelas “ana..ko demam ke?”..which was aku nangis smp nak gila tgk citer tu..ahahahhaa..sapa ckp budak engineering cm kita x lemah lembut?tul tak bu?tp budak laki jek yg x nmpak..mana permata,yg mana kaca.(kita da mmg konfem beb permata berlian..)ahahaha..

mmg budak engin gila tgk drama korea…laki n pompuan sama jek..asyik bertukar cd je..tp impact paling kuat of course la “my girl” n “my sassy girl chung yang”..giler ar..lagu dia sapa yg x hafal..time aku tgh tulis entry ni pun aku tgh layan lagu my girl..saja nak kasik feel lebey…hehehehe..ajushi kagibare…izi 1 n tu..bu ingat x aja wat lawak pasal tajuk lagu ni..sukahati dia jek reka tajuk lagu..pakcik yg kesepian

bubuku ni klu bab menjawab mmg no satu…lain yg kita tny lain yg dia jwb…ada je jwpn dia nak bagi…sbb tu azira suka cubit n pukul dia.ahahahahha..kiranya kitorang serasi la bersama..tp satu jek yg aku rasa perbezaan antara kami…bila aku ckp laki tu hensem,bu mesti ckp x hensem..ahahahaha…bila dia ckp hensem giler pun bahaya gak..mesti yg kurus cas org x makan 3 bulan..ahahaha..aku konfem x berkenan…giler!!!muka kepek sana sini…x selera beb!!!!ahahaha…aku pla taste mmg dari dulu cas gebu2..ahahahha..smp la skg…..””

kon pc aku dah mampos…gambar dinner smer ilang…send me those later key?!