Aku terkena lagi hentaman meTAGeor garden oleh TATA chak kun chak. 5 hadiah yg gua betul² ingin kan dalam tahun ini...hm…apsal mcm suwsah nak buat tag kali nie???..ermm..nga..maybe sbb banyak sgt aku nak tp tak tau nak pilih 5 aje!! Wakakakaka…

Cardigan Somerset Bay

 Why??>>> asal lalu butik dia je aku singgah tgk..lalu je singgah tgk..beli tak jugak!!!..huhhuhu

 MP4, Samsung

Why??>>> sbb aku jaki jeles kat Hanan!! Dia dapat free sbb jd committee masa PM datang last year.

 Sebijik bag laptop yg cun and vogue!!

Why??>>> Sebab bag laptop sekarang mcm orthodoks!!..dah la berat dan tak ergonomik……nak yg cun, rugged but vogue…pergh…aku pun tak leh bayangkan sebenarnyer

DVD Ouran High School Host Club

Why??>>>aku carik2 yang pirate pun tak ade

 ~~Yg last nak tiru tata~~

Sekeping chq kosong atas nama saya!

 Why??>>> Nak langsaikan hutang pinjaman pelajaran, nak invest, nak itu nak ini.. heheheh

 ~~…… dan nak tiru nana~~(ok dah enam!! Nak nak langgar jugek phanthang laghang tagging….buahahahahah!!)

Why??>>>A living object yg loving and aku tak yah pening2 kepala nak pikir bila nak bawak balik jumpe mak abah aku!! huhuhuhu

 

Siapa yg tag saya: tata en’ nosherta . 5 impressi tentang dia.

  1. Saya ingat dia perempuan
  2. Kengkadang konpius sbb ingat lelaki
  3. Rupa2nya dia perempuan
  4. Dia pakai tudung…ok! dia perempuan
  5. tahniah! Anda perempuan!!!

Saya mcm biasa malas nak tag~~~

  birthday nyer bulan 8, shaper yg murah hati leh kumpul dwet serta merta dari sekarang!!