aku takde idea nak melalut ape…nak bagi entri ilmiah kena buat study sket..terasa malas pula…aku jalan kat  frester dan pehgi ke page skool met aku…fairuz jalal..ternampak satu gambar yg super sweet…mana ntah dia dapat…since tak de registered trademark…aku pun rembat!! ngeeee

limit…urgh..aku tak ske limit masa blaja dulu….ok..ade ke benda yg aku suke masa  belajar dulu? ermm aaa? ok tak de!!…add math pun selalu tiru!! wakakakaka…

ok back to this picture…betul kah eq. itu? malas plak aku nak test kire balik…or org yg kire itu sekadar tgh berangan2 syok sendiri sampai termanipulate limit yg suppose to be graf lain…ngee….