Last flew: tribute to group A

 

Huhu…..pejam celik dah 4 bulan jugak aku ngan project management training ni…baru lepas corporate punyer rotation….bulan june nanti bermulalah perjalanan yg super mencabar lepas masuk marine repair division…..ntuk corporate punyer rotation aku group A…mcm saspen plak nak berpecah…Cuma aku and ipin stay satu group….hanan dgn faiz and arip…zizul tukar angin..join group sarah….ole satu group ngan team estimator dia dulu….i’m gonna miss u guys..of cos kami jumpe aje hari2….Cuma…tak leh merapu selalu mcm dulu…of course tournament puzzle tak leh buat lagi….tp takpe..ngan ipin aku leh teruskan….

 

Hanan….my lovely girlfriend sweetheart..a.k.a client aku ntuk design kad kawen tue…gonna miss you…tak leh aku kutuk2 dia lagi…hanan orgnyer committed…buat kerja betul2…main game pun serious….super scorer ntuk game puzzle….kalau wat tournament..mesti dia yg siap dulu…super brain minah nie..ex-UTP….hhuhuhu…

 

hanan dan aku…muka aku sebelum kalah bowling tuari~~

 

Zizul…dia garang ngan aku..tp hanan garang ngan dia…padan muka…cakap merapu nombor satu..suke keluarkan peribahasa2 bombastik yg tak pernah aku dgr…kalau nak merayap dalam yard..super ferrari modenas kriss dia yg aku akan pinjam…pernah sekali aje komen blog aku…huhuhu….jijul..gonna miss you too…huhuhuhu…..

 

 

aku yg wat peace tue~~~

Faiz…paling junior….adik kiteorg…ex-UM..budak power…mula2 masuk pendiam aje…tp sekarang dah banyak cakap….pot pet2 kalau gaduh ngan jijul…kalau ade exam paper am..mamat ni score…general knowledge yg mantap…a bit sensitive org nyer…supplier ntuk pelbagai installer…huhu…faiz…take care!

 

faiz…buat2 rajin….wakakaa

 

Arip….boifren faveret aku….jarang bercakap…tp sekali cakap sure lawak giler…nak putus urat tengkok aku gelak….boleh tahan tahap merepeknyer…kalau lawan ngan jijul…sure jd super lawak…kalau movie..sumer dia sambar dulu..semua dia dah tgk…baru sekali aku naik vios ko arip!..aku nak naik lagi!!jom..indiana jones!!!..huhuhuhu…

 

arip…background..kapal deulima sesat 

 

Ole…my mr president of toastmaster..memula aku kenal ole..aku ingat dia stok skema2 formal…dah kenal…baru aku tau dia super hampeh…ayat feveret..”seketot punye hal!!” suke kutuk aku!! Kata aku 4 legged demon lepas kiteorg tgk citer 10,000 BC tuari…Keje gadoh ngan aku jugak hari2…lawak gak mamat nie…suke futurama…dia yg ader collection sampai season 5 nie!!ole….i’m gonna miss you too…huhu…

 

 

sekali lagi aku enterframe…..ole!

 

Ipin….boifren aku yg setia….jumpe lagi lepas ni….could we survive there?..tak taula..ngan banyak gossip tergempar akhir2 nie…aku jd demotivated tahap cipan!……suke challenge aku main game…..dari spongebob dinner dash….and yg latest main puzzle…ipin..aku menang~ 10-5…waakkakakaka…suke cakap..”come on la Lydia” bila aku buat perangai….aku panggil dia drakula….boba fet..and aku masih lagi simpan cita2 nak curik beg laptop dia yg cun dan mahal itu….wakakakaka…

 

 

ha! kan aku dah kata! mcm drakula….! minum darah coke

 

saje wat entri ntuk meraka….yg baca….ole tak pernah komen…jijul baru sekali..hanan….tak pernah baca langsung!..wakakakakkaka

 

aku publish tanpa meminta permintaan mereka….pedulik hape!