Hari ini aku naik naga!..bukan naga ini…

 

  

 

tp naga ini ok adik2…

 

 

naga 1…jepun punye oil rig..lapan kaki!! (tak jumpe naruto plak atas deck)

 

hehehhe..best..walopun sedikit jakun..tp aku buat2 tak jakun… embarkation tower ade..tp 33 meter beb…adeh…boleh tertanggal kepala lutut!!..so, dapt naik lif! Lift dia hardcore giler…mcm lif funfair..tp vibration gedek2…saspen jugak…aku buat2 tak canggung padahal dlm hati tergedik2 riang..kalau mak aku tau aku naik bende alah nie..sure dia regret aku amek engineering dulu….huhuh…hik hakhikhak!

 

sampai helideck chargehand tu suro aku balik turun sendiri…aku ngan megat bajet konfiden..gado jugak carik jalan…GA tak bawak..padan muka..sesat terus!! wakakaka…