***************************************************

updated: today…25 february 2009..

ni aku stickkan balik post lama aku…(thanks to buzzy)

oioioi…aku kalah…..aku tak menang pun pertandingan ini…aku dah tau dah keputusan ni dah lama….teringin aku nak tgk logo yang menang!! tp presiden dia kedekut..tak kasik tgk…lum official katanyer…

tak cukup mantap agaknyer hasil aku ini…keciwa….

***************************************************

hehehhe…..aku pun gatal2 la buat….ini logonyer…tp tak tau nak letak description ape…wha..hahahahaha…..komen!komen! komen sket!!!!

aku tunjuk ipin..dia leh kata “mana kau dapat?”..cis! kau pandang rendah kat aku ipin!!!!….dapat wak lu!…walaupun logo ini kelihatan comot…tp aku tak curik dimana2…huhuhu……komen! komen! or bagi extra idea sket..depa dah tunda sampai minggu depan tarikh tutup nyer…