Aku dah sign agreement…service bond…5 tahun…dia nak antar aku pergi ronda2 satu malaysia training… kerjalah aku disini sampai berjanggut…ok..aku takde janggut ok…aku bizi giler…..nak poya2 pun tak sempat….tgk wayang pun last sekali kungfu panda..adeh..dah berapa kurun lama tue….report berduyun2 tak siap…weekend aku pun mcm tak weekend….adeh…….

 

 

 

 

Aku ade banyak benda nak taip…tapi tak sempat….banyak benda nak cerita…tak sempat nak karang…..bangun pagi td aku macam pening2 lalat…..bilik aku bersepah macam baru lepas perang….tp..memang aku baru lepas perang pun..aku main red alert straight 5 jam..non-stop….nak tido sampai sakit2 pingggang aku….kaki aku sampai kebas2…kebas kaki kiri, aku lipat kaki kanan….kebas kaki kanan…aku lipat kaki kiri…adeh….(eh bukan tadi aku kata aku bizi ke?..ngee#$!$!$)

 

Masuk keta pagi td keta aku bau durian…pergh..betul cakap abah..bau dia lambat ilang..nak lari2 masuk dalam amek spray aku malas sekali…aku buat selamba je lah ngan bau durian itu….lalala….bawak keta layan the beatles…pura2 riang walopun bau durian lagi kebau-bauan riang2

 

Rumah aku pun dari gate dah bleh baru…tak sempat stok dari muar(kampong abah) abis..kelmarin aku balik batu pahat(kampong mak)..atuk suro balik..amek durian..banyak giler….aku makan sampai tak leh berdiri..kembung makan durian..heaven gile~~~~yummy..yummy…

 

Rambutan pun banyak…kezen aku manjat turunkan dari pokok belakang rumah atok…berbaldi2 rambutan….aku makan rambutan setiap kali pegi dapor..lalu je makan…lalu je makan….adeh…minggu buah-buahan…

 

Minggu ini minggu toastmaster..aku ngan sarah kena handle….aku nak bagi theme Halloween and masquerade!!..hahahah….padan muka….biar spooky topic yang aku kasik….ekekeke…..

 

 

 

Errrr…..bukan aku kata tak sempat nak taip ke tadi?..apsal macam banyak?…..thii..hiie.hie…

 

“service bond,durian dan toastmaster”…..tajuk giler skema!!!!…..aku dah habis modal nak bagi tajuk……wakakaka