it’s all about bangles…

zaman aku muda2 dulu aku cukup suke bangles..aku siap ade rak ntuk bangle2 aku…of course all the fancy one aaa..not expensive like mami jarum punya noo…hehe…

bangle aku ada macam2.. kalau keluar bandar sure rembat satu….so bayangkanlah berapa kali aku keluar bandar…begitulah bnyaknyer bangle aku..aku pakai ikut musim…aku akan pakai yang sama sampai aku bosan..then aku tukar….hadiah dari member2 pun biasernyer bangles…they know what i like…

..satu dari sarawak Su pernah pos ntuk aku…

..ade satu bangle mcm ladylike sket Ajak kasik kilat2 kaler hitam….

..ade jugak yang super kewl and ganas from Kon…masa tu giler maksim..dia bagi ala2 gothic punyer bangle…

….sekarang..

tgn aku kosong….jam pun tak pakai….pesal ape ntah…aku pun tak tahu..dah tua agaknye….nak tunggu org kasik yang 916 karat kot….yang berkarat rusted aku tak nak ok!!!!!!

oh yea….akhirnya…we met…face to face….for about 7 seconds if i may count..at first i refuse to look back….but then..we just smile to each other……a long pause smile…speechless….damn!..why it has to be so complicated…..