kita ada scrubs…

kite ada house…

dan kita ada juga grey’s anatomy…

hmm…..ini tidak adil..kenapa banyak citer doktor? citer forensik pun boleh than banyak! c.s.i aje dah byak c.s.i, lum campur citer Bones, Cold case, smer forensik! citer lawyer pun berlambak….tak payah criter..semua pun leh tau…malaysia pun buat citer lawyer! ade ke patut? adeke patut pekerjaan lain di pinggirkan..adakah pekerjaan lain tidak mencabar seperti pekerjaan diatas? citer org tak bekerja pun ada! seperti citer surirumah( surirumah desperate) dan juga cerita org sesat dalam hutan (Lost)….owh..ada satu crita Engineer tu…tp takleh pakai jugak sebab episode satu lagi engineer tu dah masuk jel (prison break)..hampeh

arrg!tensen! tensen! ini tidak adil!! tidakadil sama skali!!!!

aku gatal2 tangan buat poster protes nie..

tp tak siap lagi sbb sendiri rasa nak termuntah bila tgk…..hahahahahahha..patut tukar..lydia’s machinery ke….hape ke…..whatever~~~~~~~!

entri ni mcm kedengaran emo..tp aku tak emo pun..saje je poyo…hahahahahha..

ok korang jgn nak termuntah plak!

adeh……..cikf, buzzy, jom buat citer sendiri..kita berlakon sendirik…hahahahah..ayumi jd derektor….