Hoyeah!!!!!!!!

Wussup e’one!!!

Assalamualaikum…………

Tadaimaaaaaaaaa…..welcome back…home sweet home…..

Yosh! I’m back!

Huragghhhh!!!!!!

Aku kembali menaip….tinggalkan blog aku lelama bleh menyebabkan pembaca aku lari……owh pleaaase don’t leave me……since reality suck! This virtual diary is really important to me….hehehe….

Kenapa aku senyap? Jeez..i guess I just so damn busy…..but still I managed to watch School Rumble and one piece semalam….menghabiskan sisa2 hari ahad….erk..bukan sbb kerja dah siap…tp sbb nak termuntah tgk kerja2 yang berlambak….(oh please don’t try this at home…what ever u need to complete….just do it!) damn now I feel the pressure…

Aku ade benda nak letak….plus aku dah taip dia punyer intro…aku ada benda yang nak story-mory….aku marah giler…nak mengamuk tahap jebat….tp..pikir2..macam buang Karen aje aku war2kan sau dunia..bukan leh bua ape pun…daripada aku mengamuk kat blog aku ni..baik aku gi baca Quran….effective jugak cara nie..tak berdosa sgt aku…hahaha…..mengamuk pun bukan leh buat ape…just accept the fact that org BANGANG memang wujud kat muka bumi…we can’t change them..we can’t fix the situation….but we can control the way we handle it….they wanted to be so damn IDIOT..let them be….

August…..

I cherish this month so much…because for me it is special…every year…but this year..aku tak rasa feel dia…macam tenggelam timbul…kepala otak macam berat aje…wedding my close friends….tak dpt aku attend…..so aku tak salahkan depa kalau depa tak dapat nak attend wedding aku nanti…..er..wedding aku?….what am I talking about?..damn….i can’t seem to see the particular day..on my calendar….haha…..whatever….

August….

18 hb-(hari ni)Monday- kena report duty kat Project Management Team (PMT), Ship Repair…adeh…Hanan tak datang ni ari…and dia dah listkan kerja dia yang aku kena cover….kenalah aku pinjam moto arip or ipin untuk aku merempit ke HR karang..

19 hb..English course….4 hari…English course..nak belajar business writing ngan public speaking ngan social communication…protocol and ethic segala…..bosan~~ bosaan~~~

20hb..english coursela jugak…kan aku kata 4 hari..…

21 hb….english course plus…dinner!! Argh!! Dinner malam ni aku kena wat publication a.k.a magazine…arg…tak siap lagi..matilah aku!!!!!!!!!!i’m sow dead man….damn damn damn….ramai je budak lain..dan aku takde plak aku nak bagi kerja…bukan aku tamak…aku ade bagi..tp nak tunggu diaorang buat..baik aku buat sendiri..serupa jugak…nak marah dah besar2 panjang….owh..kan aku dan kata….org BANGANg banyak kat muka bumi nie….in this case…aku pun termasuk…lain kali jgn nak show off sgt…just fly low..under the radar…betul la kata jijul…’ Road to HELL..paved with good intention’……damn! Now I have to carry this responsibility….silly me…

22 hb English course….whatever…

Tension tahap xxxxx

23hb….toastmaster….ergh!!! ni lagi satu! Promotion day….but guess what president aku cuti ni ari…this is the day we have to promote our toastmaster…..Vice president Education pun maybe tak dpat attend next in line…tini…VP relation…then..Faridz…I wonder If this guy ever ‘exist’..next in line..Aku..and..owh Sarah…damn I need you! Lets save our own ass!!

24hb…pukul 3ptg kena berkumpul depan training center….bas aku amek kami…aku and the gang..akan berangkat ke ALAM..Melaka…training..sebulan…….barang2 nak di bawak aku lum prepare lagi….adeh……………

….what happen to my august?……………….

…I just need air to breath………

Breath in……Breath out…………