Last night I had dinner…ececewah…..dinner kat tanjung puteri…hehhe….settle..magazine aku ntuk diedarkan malam dinner tu siap print ngam2 je petang tu….cuak giler aku…dah macam kerja kat kedai photostet!! Sarah..jijul ngan fauzi tolong aku…aku bagi sarah jadik ketua jabatan photostet..jijul..ketua jabatan lipat-melipat..fauzi jabatan stapler…aku…jabatan..hm..design and engineering….hahaha…jaki giler Sarah nama jabatan aku sedap…jabatan diaorang nama selebet2….hahahaha…

Sampai je awal2 tu sesi amek2 gambar….ekeke…lepas stat dinner lepas aku bagi speech…baru aku notice Jidot tak sampai lagi!! aku call2 dia kata dia sesat! kesian giler….last2 aku tunggu dia kat parking..lepas bagi2 direction…cuak aku…sampai2 je aku tgk pergh jidot! giler anggun!..hahahaha…malam tu smer pakai suit…tak comot sgt la…

Aku tak packing lagi…ahad ni nak pegi ALAM dah….adeh…..fenning…fenning….brother sebelah aku tu baru nak grad Ahad nie….huhuhu….CONGRATULATION!….jauh nun..tak dapek nak pegi…

Apsal aku macam makin pendek??…ke brother sebelah tu tinggi sgt? hah? kenaper ha fadzil?..siot arr….Fadzil gambar kita yang kaki aku pengkor tu nanti kasik arr…..hahahha…..aku edit kasik tak pengkor!!