Fuh..finally…

dah dua course aku masuk…first day ngan sorang captain kapal MISC..capt Nyi….pergh..org Myanmar..tak paham aku dia cakap…mencabar giler…..suwsah nak paham…tergeliat urat2 telinga aku….urhgh…last2 aku ngan hanan ngan sarah penuhkan ketas ngan vocab Myanmar punyer English…muke terkulat tahan gelak!!..(sebenarnye manglish pun lawak jugak kalau org putih dgr..makan tempe banyak sgt)

bad student….always be….

Next course pasal ISO 9001..aku pernah belajar dulu…tp surface2 aje..dan tak berminat langsung…aku pantang sket benda berunsur laws..requirement…clause2..ni smer..sbb tu aku tak jadik lawyer…padahal tak layak…tp biler consultant ni kasik course macam best pulak…walaupun aku giler lembab nak paham ayat clause dalam ISO neh…tp biler dia relate2kan dgn company aku nyer business jadik best sgt….kire taklah suwsah sgt binatang act2..clause2 nie….huhuhu

Petang semalam aku ngan Jidot pegi masjid tanah…ajak Zarin sbb dia yang ade keta…tp since dia tukang bawak aje…dan aku rasa serba salah kalau bia dia tunggu dalam keta lama…aku ngan jidot bershopping macam katun! Laju giler….’shop till us drop!’ hahahaha….tp aku ngan jidot ton tong minyak dia and belanja dia KFC..padahal dia request ikan bakar! Hahaha…aku ngan jidot beli kasut sukan…lawak betul sbb 2-2 tak bawak..nak join hanan, tini ngan sarah main tennis punyer pasal…

Petang td kami turun main tennis..pinjam reket kat stor..aku dah lama giler tak main…last sekali form 3..patner aku murni….aku cepat pancit…so aku gugurkan cita2 nak wakil sekolah…sampai sekarang…aku pun dah lupa cara2 nak main..maka…td aku main mcm bodoh giler…dari jauh kelihatan seperti menangkap rama2 ditaman….lame…lame…me so lame….

takde gambar….slow plak broadband ni punyer signal malam nie