Yihaaaaaaaaaaa??!!! Say hee…say hooo…

Guys……rinnndunye aku kat blog aku ini!!!!…hoyeah!

Sebab2 aku tak tulis blog….

  1. aku sibuk….

Sebab2 aku sibuk….

  1. aku baru pulang dari melaka…selepas hampir sebulan berada di ALAM…pergh..nak wrap up criter kehidupan aku kat ALAM tak muat 6 pages…ni..mau2 pat belas pages….bukan aku tak mo share…tp nak taip pun tak sempat…..

sebab2 aku tak sempat taip….

  1. aku tgh sibuk layan one piece sekarang..aku baru sahaja dapt stok yang hampir lengkap…dari supplier2 lanun aku iaitu encik ipin dan encik fadzil….terima kasih kerana telah menyebabkan aku takle berhenti tgk…lalalalala…..

sebab2 aku takle berhenti tgk….

  1. chopper kawaaaiii
  2. chopper chummmmmmell
  3. chopper cute!!!!!
  4. chopper best

so…saper dapat kasik aku stuffed toy chopper yang besar and aku leh peluk…aku akan sayang dia selama 5 tahun*…..hahahaa….

Kesimpulannyer aku takde alasan yang benar2 kukuh untuk tidak menulis…aku ingin meminta maaf atas kelemahan ini….harap2 pembaca blog aku yang 2-3 kerat itu tidak lari…aku akan memburu kalian di kemudian hari…..blog ni bukan bleh tinggal laaaama…..banyak kali dah aku buat….tinggal blog lama2..hasilnye pembaca aku lari….graf kecemerlangan pun menurun…..tak cemerlang langsung! Haha!

“ALAM amacam?” soalan feveret lepas saje aku pulang dari ALAM…aku just boleh jawab sambil buat muka seposen…”hmmm…ok la….”….jawapan version polite untuk menunjukkan tak best….seriyes..tak best……overall…hampeh….but still, I could figure out some beautiful memories that I wont forget…..hahaha……for example….hmm…aaaa…..adelah…..sibuk je korang ni…nak tau jugak lah tu!….tak bleh…tak bleh….rahsia….

So, now…I’m back with my blue uniform and brown high cut boots..huhuhu…rindu aku nak pakai uniform ni…ok..ok..aku bukan workaholic ok….i just like it because I don’t have to bother tudung kaler ape aku kena pakai…t-shirt ape yang match….kasut ape yang suit……hahhahaa……no worries..at all….

Kat ALAM tekanan aku kurang sket….aku tak perlu tgk bilik aku yang semak dgn buku2 yang sgt banyak….(aku kena beli robok (almari) baru….!!!)…mau tak nye tenang..aku bangun kul 8 pagi..gi kelas 8 setengah….kengkadang terlajak sket…balik kelas pukul 5…masuk bilik..golek2 tengok katun…malam makan…then balik bilik lagi…sambung tgk katun..golek2….tido…hahahaha..heaven…takde masalah…aku cuma kena tekanan perasaan sbb ade sekali tu takde air…dan beberapa kali blackout!!

Makanan depa sediakan….tp of course la tak sedap!!….langsung…aku tak lalu makan…which was…on the bright side…dapat diet la konon…dan the bad part was…I paid 50 hengget per day for meals…very duh…..kire…analysis yang aku leh wat ialah….rather than u paid ribu2 pegi London Weight Management….baik korang bayar ribu2…pegi training kat ALAM….kompom kurus dalam masa 3 bulan…..hahhahahahahahahahaha……bengong!

I could also said that…my brain and heart…got sometimes…for recuperation…..after all those things that happened to me…….I need a rest…..maybe…pasir gudang’s air ….just not suitable for me…..perhaps….kenapa tak seswai? Hmmm buktinyer….hari aku drive balik dari Melaka selasa lepas…I saw him…again! On the road….his car overtook me….not his car actually…he was in that car…waving innocently at me….nak aje aku langgar…..damn it!! Aku lum pun jejak kan kaki kat pasir gudang ni..baru masuk highway!! Adeh……why meee…why mee…..?

Ok…tutup cerita..aku nak bukak buku baru……can someone give me another book please??!!!…nana-cha!!! I miss u like hell kau tau tak??!!kad raya nanti aku hantar….tak sempat gi pejabat pos….

Cerita pasal kad raya plak…..

Ape yang best ngan kad raya? Setiap tahun..graf kad raya yang aku dapat makin berkurangan….dan ternyata tahun ni…sekeping aje?!?!! Sekeping!!….e-kad banyak la…tp aku tak nak take it to an account…bukan aku tak appreciate…Cuma..kalau dapat kad raya yang posmen hantar rasa diri ini mcm best je….teknologi telah merampas segala-galanya….hahaha…..sesaper nak ceriakan aidilfitri aku dgn menghantar kat rad raya….boleh mintak alamat…heiii………

Anyway….berpuasa di ALAM aku banyak kali ronggeng kat bazar Masjid tanah….paaaaaaaaaaanjang giler bazaar dia….jalan2 sampai penat..makanan feveret..kuih cucur udang….sedddddap siot…..seddap giler..tambahan pulak…abang yang jual tu kacak…comel mcm chi destinasi bajet…kui..kui…kui…

buzyy ngan tata dah bising bising aku tak hapdet…nah..nah…..baca jgn tak baca….hahahhahahaha….hehhe..rindu korang….

*Terms and condition applied….