hoyeah…

aku punyer course suda start…next trip lepas ALAM hari tu..tp kali ini dekat aje….aku duduk hotel cap ayam 3 saja bintangnyer….tp  makan sedap woo….kalau dulu aku kata aku leh kurus..kali ni aku tak le jamin dah…

course kali ni technical sket….takla bosan..suke lagi ade.first topic best…kire2 berat kapal la…capacity…ngan tonnage….bla..bla…best..ske aku…trainner dia pun best..

sekarang tgh seken topic…tp trainer itu tak best betul…topic petroleum engineering….sayangnye..dia takle deliver ngan baik…keje citer experience dia tak sudah…siap ngan role play sekali…sesekali kedengaran grammar dia terabor…main hentam cakap sebarang…aku pun tak terrer gak tp kalau english trainer aku dgr sure kena bubuh kaw2..atrocious!….gross error!..whahahhaha…whatever~ whatever~ (pagi2 dah kutuk orang…mcmana ilmu nak masuk!!)

gambar takde kene mengena ngan entri yang aku rembat dari frenster azim

round the table: Azim( t-shir putih), sarah the blug, aku best, zarin de capriyo, ole da ‘kamu ni’, fazil the doungat, anan the penguin, ipin the..yayayayayyayayayayayayayayayaya( sambil joget2 penguin)