From Islam to Islam

huyooo~~

ok..sekali lagi aku nak promote video baba ali..masih ada ramai lagi di luar sana yang tak pernah tgk…dulu aku dah letak gak entri baba ali..nak puasa ari tu…best giler…tgk la..tak rugi tgk..siyes…nice points of view…i think he’s just another briliant creative funny guy…(banyaknye adjective?!)

pursuit of cleanliness…

nice video…

banyak lagi..search aje baba ali kat you tube tu…antara yang best..

“muslim while flying” >> citer pasal cabaran muslim kat airport lepas 9/11

“parent negotiation” >> pasal nak kawen…bagi mak bapak kita tgk video nie..

“funny things you see during jummah” >> yang ni pun lawak..tips untuk khatib

“haram police” >> hahaha…yang pesen ni kat malaysia banyak…

” that’s not hijab” >> dia sound muslimah pakai hijab tak betul..adeh..macam terasa sket.. the mickey mouse hijab! haha..lawak betul dia describe

dan banyakkkk lagi…semua lawak tp berilmu…

tp dah lama dia takde video blog baru…hmm..i wonder~~~~?!