tak nak kawan dia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cak

**************************************************************************************************************

ini cicak..bukan sebarang cicak…cicak ini jahat…..jahat betul….malam tadi tinggal aku sorang kat bilik..anan balik kampung….dgn melupekan sejenak yang hotel ni org kata haunted…aku rasa seronok sbb  leh tido dgn warmnye…..(sbb anan ske pasanag ekon sampai tahap beku)…..melahitkan cicak online.aku whisper dia kejap….inilah hasil kejahatan dia…

Si Cicak: blog ko apsal …tak leh comment

me: tak tawu~~ misteri nusantara.. kosong punyer pasal..

Si Cicak: hahahahaha… block comment org yerrrrrr ooo ada hantu arr tuu

me: ish..jgn la..tinggal sorang kat hotel ni

Si cicak: hantu 0.. hotel lagi arrr banyak hantu selalu kat hotel arr org banyak bunuh diri, kena bunuh..

me: woi.. dah dah..

Si cicak: ko dok hotel apa..

me: i’ll skip readng all those lines..~~~ hotel cap ayam

Si cicak: huiiihh!! hotel cap ayam lagi arrr

me: diam………..! shhhshshs~~~~~!

Si cicak : gua dulu pernah gak tidur kat hotel. leh jumpa org tak der kelapa dalm bilik air selamba jerkk org tu mandi-manda

me: i’m seriously scared now..not gonna continue this conversation…

Si cicak : kekadang kan ada org ketuk2 pintu banyak2 kali wooo

bukak2 pintu ada tak der org …tapi ada bau wooo ishhhhh…seram gua …

lpas tu kan ada dengar tetiba budak kecik nagis sorang2..

ko dah basuh kaki kaa blum…? kalu lum pi arrr basuh kaki dulu..

me: hate you

Si cicak : selalu hantu akan nyakat kalu org tu tak basuh kaki

me: dude! stop it!

Si cicak: kalu dah basuh ok sikit…. dia nyakat jauh2 jerkkk…

gua rasa kan nih tentu ada case kena mengena dgn blog ko nih…

kalu tak takan hantu nyakat blog ko dulu …

me: tak nak kawan kau!

Si cicak: hahahahahahhaa

me: sampai bile2!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

hate u hate u hate u

SI cicak : gua kalu jadi hantu …lu arrr gua nyakat dulu…

me: if i’m not fall asleep tonite….i’m gonna blame you


Sicicak: tidur tu kan kena jejaga arrrr…. tengok2 kek tingkap sekali..kot2 mana arr taw tetiba ada keranda terbang plak …

******************

pastu

aku quit terus…..! hampeh…so malam tu aku pasang tv..tgk tv sampai last2 tv tu tgk aku..membazir letrik betul!!