ala……..aku sebenarnye…tak nak keluarkan entri ni awal2…nak tgk brapa org kena tipu sbb so far rekod kena tipu belum memuaskan lagi….hmm….yang kenal aku of koz la tak kena tipu….mereka cuma mungkin terpikir aku buang tebiat….

family

dari kiri: derek, addison and maxx( kat depan) …….hmm…mcm pernah dgr nama2 tu..ala aku tak de idea beb…sim kat perumahan aku tu smer watak2 grey, prison break, heroes~~….

family_rumah

ok tak rumah aku?..lum renovate lagi..nak kena tambah bilik..for baby baru..sim aku dah pregnant lagi beb!!!tak tau baby boy ke baby girl..nanti dah beranak aku bagi tau….

masak-turkey1

aku dah pandai masak ayam belanda masak cili padi…(ok yang cili padi tu aku tipuuuu)…sebenarnyer pork pun dia leh masak..tp aku tak pernah klik…harrrammm~~~ hahahahahahahhaha

**********************

……ok..latest news…aku dah dapat baby baru!!baby boy jugak!!!anak sulong aku dah remaja…

*********************

kepada yang kena tipuuuuu itu….aku mintak mahap bebanyak~~saje je bergurau senda…hehehhehehehe

nota kaki: (takde kene mengena dgn entri) aku ajak dia tgk Madagascar esok….coz i’m craving to laugh out loud……tp dia kensel…suro tgk lusa…sbb esok nak tgk puaka nyiang rapik….WT….? nyiang rapik???!! tidak!! madagasgar aku tewas dgn puaka nyiang rapik?!!! uhuhuhuhuhuh