floating………………………………..pass

breast stroke………………………..pass

freestyle………………………………pass

duyung………………………………..pass

ok….itu aku puyner benchmark….real benchmark as in swimming class lum lagi….

floating………………………………..pass..vertical floating lum lagi…aku gi test kat six-feet pun keje tengelam timbul..tenggelam timbul….(hehe..nampak sgt aku nyer tinggi kurang dari 6-feet…) ok..cuba lagi…

breast stroke………………………..pass…..ulang alik ulang alik 50 meter 3 kali dah tercungap2….

freestyle………………………………pass.….separoh pool 25 meter je aku larat..nak tercabut tgn

duyung………………………………..pass….baru suku pool aje….tak cukup napas..itupun tak beberapa duyung macam kuda laut adele….

dsc02351

~~~~kolam yang panas….~~~

hari ini aku nak berenang lagi…semalam pagi2 pegi berenang kat larkin ngan G-dot, ipin, fadzil and azim…masing2 keluar pool ngan sunburn…azim siap sunbun bentuk goggle!!….itupun puas kami berlari2 ke tempat teduh..seb baik ade podium..then we just swim close to  it’s shadow

ku lihat matahari direct ke pool kat bwah hotel ni..maka ku simpan saja cita2 nak berenang…

“bila nak turun?” tanyer fadzil…calon gila berenang yang pertama…

“tu la..panas ni!! ptg kul 4!!!” jawab calon gila berenang kedua (aku)

“tunggu lepas asar le~~~”

“yeleeee~~lepas asar~~~~”

gebush~~~~gebush~~~~blooop~~~~blooooop~~~~~