hoyeah…..salam awal muharam….happy new year…korang memang best….aku sayang korang….teruskan membaca…wihihihi…

ok…susulan perancangan destinasi tak beberapa nak bajet aku, ana and nana….akhirnye…aku buat keputusan bawak dia tgk muvie(macam la dia tak pernah tgk movie)….then jalan2 di danga bay….then balik rumah nana kat pontian…

hmm….laaaaaama giler tak jumpe ana….last skali masa our graduation day….then a long-silent phase…then we back together…

aku pasti bile jumpe..sure masing2 takle berhenti bercakap….membentangkan stori mori yang terkumpul..fuh…tak cukup2 masa….jalan2 danga…main benda bodo…bukan nak menang sgt pun..tp sekadar nak bergembira…wihi….gelakkan orang..then gelakkan diri sendiri..what a night…i love it…girls night out!!

1

@jusco + @danga bay

selesai bersuka ria…kami drive back to pontian….pegi homestay…hahah…rumah nana aku ngan ana panggil rumah nana homestay..

“bubu, kita dapat suite…kelas!”

“wahahahaa…best..best….”

and then…esok nak keluar carik barang2 aja aswad…final one….besok dia tunang..sibuk kami tolong buat preparation..especially nana….ratu hantaran..pandai siot..dan aku….sure dah book nana for my very own hantaran….which i dont really know when

satu hari keluar….makan kat SDS..then dinner kat tambak pontian….tom yam dia masyuk!!!…5 bintang, thumbs up! wihi….balik lewat jugak…drop ajak kat rumah dia…pukul 11 malam waktu tu…family ajak still preparing the rencah2…ntuk masak besok…then mak ajak pelawa makan…ade ikan keli masak lemak cili padi…pergh!!! terliur siot…What? makan ape pukul 1130 malam??!!…ala….sekali sekala….perut pun kruuu2…td dinner awal siot..630 dah dinner….wajarla pukul 11 tu lapar balik..(alasan~~alasan)..

nana siapkan lagi 2-3 hantaran…aku…dia beri tugas paling berisiko rendah…seperti..meletak minyak pada buah supaya nampak kilat..dan menyusun cokelet…itu saja sumbangan aku ntuk hantaran ajak..siot je nana and ana tak pecaya dgn creativity aku…aku nak buat susun style abstract…kena reject! wahahaha…siyes takde bakat..

theme..pink….smer pink…ajak yang paling tak ske pink kena ikut saje…smer suggest buat kaler pink..wikiki….

3

be carefull….excessive pink may hurt your eyes~~~

ana..makeove specialist…siot..jadi mcm muke eja siot kau ajak…cun…tahniah…ngan muke yang dah memang cun..ditambah dgn skill ana..wihihi……here come your new chapter….mine will come a bit later.4

eja….eh..ops..ajak….

2

iklan gigi putih….nana.ana.bubu

***fakta menarik

1. pontian ada 2 pekan dipanggil pontian kecil and pontian besar..dan dari segi keluasan…pontain kecil lagi besar dari pontian besar!