hehhehe…semua org buat entri tahun baru..aku nak jugak entri tahun baru beb…..seperti tahun lepas.…leeeeeeeeeeeetssss…recap~~~!

sekitar januari……

bulan aku di penghujung kerja sebagai workpack engineer…meninggalkan planning department….wihi….mencuba sesuatu yang baru….

sekitar februari……

episode aku dgn programme baru bermula…selepas lulus pada ujian kelayakan….aku dipilih menyertai project management development programme….wihi…ujian kelayakan yang melayakkan aku takde main responsibility since i have to rotate around the yard…masuk semua department…kenal smer boss….belajar banyak benda….kalau dulu..aku berjalan kaki masuk yard..aku akan jalan tunduk bawah…layan mp3….buat macam aku sorang je wujud kat situ…tp sekarang..aku dah boleh angkat kepala…sebab dah ramai org aku kenal…kejap2 angkat tangan..kejap2 angkat tangan..yo! sana….yo! sini…(ok jgn bayangkan aku macam hip hoppers pulek~~~hahaha…)

sekitar march.…aku lajukan ajelah….

sekitar april….hmm..masih lagi di department corporate..bosan2…kerja seharian di ofis memang bukan untuk aku…aku lagi suke dapat keluar ke site berjalan2……

sekitar may…lajukan lagi..hehehe…check out this stori…lawak siot terkenang kidah silam….

sekitar june….hehe….

berpecah group rotation….form group baru….mula attach kat marine repair….sesi memanjat kapal bermula…aku nak sgt advanture…amek!! warghh…hard core…hard core….

sekitar  julai…lajukan saje

sekitar ogos…owh…aku pergi melaka….training…and this is when the flirty dirrrty little thing happened….which give me a serious headache right now~~~~hado……….

sekitar september….

ok…masih lagi dgn cerita di melaka…ahh…lajukan saje

sekitar oktober.….ok..maasuk cerita course di skudai pulek…oh yeah..sesi makan dan menggemokkan diri…wahahahaha…and…the moment when i;m so…into swimming….gedebush~~! gedebush~~~!

sekitar november….ok…just skip this one too….

sekitar december…just read it….below….busy weeks….busy entertaining myself….kawan sana kawen…tunang…lalalal….macam2 events…swimming….lepak2…cuak2 sebab nak presentation…..huha huha sana…huha huha sini…..heheheh…azam?..hehe..seperti tahun lepas..aku takde particular benchmark….but my parents have already set one…you know….you know what i mean….khawen le…ape lagi…mcm tak de benda lain je aku bleh buat…..ade orang kata kawen best….dan aku jawab..ade duit best la~~~~hado….aku masih seronok carik duit….sebab banyak benda aku nak beli…..heheheh…..macamla lepas kawen ko tak le carik duit….boleh….boleh….tp kena betu2 bijak manage duit….kalau asyik huha2 sana sini mcmana~~~!…(aku cuba menasihati diri sendiri)…..

ekeke…..

so…to make thing simple…i wanna copy my last year words…

“welkam..for both januari 09 and muharram 1430H….semoga hidup kita lebih dirahmati..best dan happening…..yiiihaa!!!!”

happy-and-excited