Dari demang si rajawali…..roll the drum please~~~~

1. Senaraikan 10 5 perkara tentang org yang tag kamu;

1. Aku dapati dia mempunyai seorang anak yang comel

2. Aku juga dapati isterinya seorang yang lemah lembut( first impression judgment..Judging by a picture..hehehe…)

3. kali pertama dia revealkan diri adalah dgn gambar dgn penuh keyakinan memakai t-shirt oren ditepi pantai yang indah dihiasi 2 manusia sibuk berenang dibelakang…

4.dia suka MU..weee….goalllll!

5.kadang2 dia bawak keluar entri jiwang pasal chenta hatinya~~~~

Aku melanggar pantang tag…wehehehe…nak bagi lima saje~~heuheuheu

2. Tuliskan novel kegemaran kamu;

Novel? Hmm..dah berkurun tak baca buku cerita….tapi ade satu novel graphic yang aku suke giler….’ACA’ ditulis  oleh ujang….sgt memberi kesan dan tauladan…aku pernah satu masa tu baca hari2 ulang2 tanpa rasa bosan…siap baca page last aku ulang semula dari awal……serius..kalau kalian jumpa di kedai…silalah beli dan baca…

aca

3. Listkan 5 benda yang kamu sayang;

1. baby comot  JKG %^$# aku yang selalu comot itu….

2. baby blue cube

3. external hard disk yang kacak and sleek

Eh..jap2…apsal smer gadget neh?~~

4. jacket purple yang sgt best…(dan agak mahal..siot je..tak pasal2 kena buang duit)

5. bantal busuk…foofie~~my foofie~~~

Haku bukan jenis suke panjangkan tag…selalunye tamat rantaiannye pd aku…tp kali ini..aku takkan biarkan mereka terlepas~~

1.    Nana chiwawa : my bestiee…heee..hoo……..

2.    Hajar aswad : namanyer seperti nama batu…dialah best fren aku…

3.    Ana : ala…hang private blog hang..buat ape??

4.    Mucs: mucs-tafa…semut kelabuku if you got extra time…

5.   Cicak kobeng : budak jahat…

6.    wuQing Qong : junior UIA ku….hwa hwa hwa….

7.   bro akmal : bro toasmaster~~design engineer..with his typed thought….wuhuhu

Jawab jgn tak jawab…senang aje tag nie…boleh taip pakai kaki tahap senang nye…