hiyahhhhhhhhhhhh…… mulakan hidup baru…..thanks for all supporters!!!(konon2 glamer mak limah)  for the comments to cheer me up!! up up and away….

episode duka hampir berakhir….i’m collecting the broken pieces…sekeping…dua keping….tiga keping…..empat keping……banyak keping……

owh…td aku kol buzzy…mengumpul maklumat on nana’s dad…aku sgt terkejut…berita itu agak lambat aku terima…tibe2 pagi td ramai org wish takziah kat dia….konfius aku mula2…tu yang mendapatkan maklumat dari buzzy buggy….(niza..suara kau mcm lain plak td…hahaha…tu aku aku konfius memula)..and once again…takziah to nana…..al-fatihah..

semalam aku dapat lepas gian berkayak…kayak otometik mengingatkan aku pada cerita kita pegi lumba kayak tu ija…ala…yang ic kau basah lencun dan kita kalah teruk itu…hahahah…..konpom tak sape nak antar kita wakil daerah lagi lepas tu..muka kalah…saringan dah kantoi…hado….ptg ini takmo pagi lagi…dah lama tak kayak..semalam letih betul badan aku…petang ini turun swimming saje….blooop…blooop….

hmm…dia sudah ‘pulang’….aku lega…..welcome back…..

saya-kamu

jgn marah2 lagi tau~~~~saya sudah minta maaf….