ingin aku kongsi sesi soal jawab ngan ustaz asri ini….ala..ex-mufti perlis itu….hhuhu..dia seorang yang best…aku suke dia…(is this an appropriate description??huhuu…i like him anyway)

tazkirah hari ini…ehhehehehe

aku tahu…ramai je yang dah tahu pasal ini…cuma aku nak highlight ayat2 last ustaz….touching giler….tersentuh aku…..mcm nak nanges plak raser….

“……Dia Maha Mendengar….entah berapa banyak nikmat yang kita perolehi hari ini…barangkali doa kita sepuluh tahun lepas…yang sebahagiannye telahpun kita telah lupe……tetapi Allah tidak lupa…..Dia membawa datang pada kita pada hari yang kita tidak duga…….”

Allahhuakbar……

***

sedikit entri jiwang nak menyibuk disini…

….kata org….kita akan sedar betapa berharganyer sesuatu itu…after we lost it…..

….and lately…..aku dah hilang selera dgn sesuatu yang aku hadap sgt suatu ketika dulu…..and since i almost lost that ‘something’…..i’ve realized how much i ‘need’ it…….or perhaps…….’like’ it…..

.

.

damn….i think i’m just crazy…….