adehhh..aku sakit gigi…dah 2 -3 hari dah…sakit kepala…tak selese nak tido….adeh…tensen…. sakit gigi….. aku paling benci jumpe dentist…..aku kalau boleh tak nak jumpe…boleh tak?…theehiee…but i couldn’t bear the pain…

dia nak jolok2 mulut aku..aku tak kesah….tp…aku nak dia pengsankan aku dulu..so aku takyah nak dgr bunyik screecy ntah mesin ape ntah depa guna…

adeh…dah aku taksuke dia bebel2 marah2 tak kasik makan cekletla..benda manis2 la..adeh

dentist_patient_nightmare-thumb

doktor gigi giler ngeri

wihiiiiiiii…i just hate dentist….aku pernah demam sebab sakit gigi but still insisted not to go….sampai kena paksa2 ngan mak……adeh……..

kecik2 pun aku sanggup cabut gigi sendiri..goyang2..goyang2..hari sampai tercabut…hahaha..

dapat plak ade part kat final destination yang part ade budak pegi jumpe dentist tu…haa..lago aku ngeri…

everytime aku jumpe dentist sure air mata terkeluar sbb sakit yang ammmaattt……..

…still i don’t have the courage to go….but this is really hurting…