hantudurian

org lain hapdet lepas tgk…

aku nak jugak..

oi…tgk oi…

lawak seyh…aku gelak dan jeritdgn  sgt ter-over excited mengalahkan kanak2 yang pergi…tgk….

malam semalam je baru aku tgk….

kami berlima sahaje…aku, gidot, azim, ipin and zarin….ipin? khairul ariffin namanyer…panggil ipin…hahahah….upin takde…azim boleh jadi upin sebab kapala dia bulat comel…hahaha…(sure azim pukul aku kalau baca ini)

azim pegi amek tiket yang aku book…lambat….tak dapat amek..kena beli…cis….ini semua zarin punye pasal…hahahhaha….

” geng…pukul 9..5 org” azim mengorder…

“kanak2 berapa?”

“erk?…kanak2 takde..smer..dewasa..hehehe”

ceh…..ingat kanak2 aje ke nak tgk!! hahahahahaha……

sgt best la weyh…boleh tgk 4 belas ratus kali…seriyes…..

sebelum citer starr smer movie priview adalah katun2..ice age3, tale of desperaux (cerita tikus chummmel telinga besar) dgn monsters vs alien!!

wahhhh…sgt lawak…monsters vs alien itu….sgt lawak…kalau gi tgk sure aku akan gelak tak berenti jugak~~!!!wakakaka..

mpw-38735

“ooo..this i funny….i like laughing!” ayat king julien.