aku dapat homework….

tolong Z buat digital invitation for his sister wedding….

periviously aku buatkan untuk Z punya majlis pertunangan…and dia cakap…thanks…..hurm…

28-nov_3digital invitation card ntuk majlis pertunangan

aku mintak bagi masa seminggu….tp dah setiap malam aku baca buku cerita sampai due date nyer baru aku terhegeh2 nak buat…i took one night tried to make one…nak tergeliat urat leher….padan muka aku..siapa suruh delay2….

so inlah hasilnyer….

final-2

dia suka..dia kata cantik kalau boleh nak kaler gold….

aku turutkan saje…..client…..

gold-edition-12gold edition revision 12…

fuh..trial yang ke 12 baru aku suke ngan hasil kerja aku ni….

lalu aku email semula….dan dia balas..

Hye Lydia,


akak dh review….sume cantek…ya im agree ed 12 tu….lighting dia menjadi…
tima kasih byk2 yer….
jemput la dtg kenduri akak nanti k…

thanx again….^_^

oooo…o..ok….

aku memula berangan dapatla kek secret recepi ke….voucher seploh hengget jusco ke…..berangan je la….takpelah….ada pelbagai cara untuk org cakap terima kasih…ok…aku iklas…takpe…(kalau iklas apekah motifnyer entri ini? mangkuk!)

hahahahahaha…..aku memang baik hati ape?…(tp ana kata org baik tak cakap dia baik la…apela….)

ala..lagipun memang takde perjanjian awal untuk belanja aku kalau aku buatkan digital invitation card tu…..aku cuma sekadar berangan….common courtesy beb…common courtesy….lalu demi menunjukkan keikhlasan hati…aku reply saja email itu…

“sama-sama…”

nota kaki: hek eleh….poyo jeek aku..

nota kuku kaki: cantik tak aku buat? korang? komen sket~~~