hoyeah!!!! ini aku dapat email yang sgt menarik!!

eleh..korang mesti pernah dapat punyer email ni…tp aku nak letak jugak  email itu disini..kasik show off sket

ok…perkenalkan..model kita hari ni..

cik xxx

cun13

hari ini cik akak ini akan ajar kita cara2 make up yang betul….

drum roll please………

#1. ok, let’s face it, the clean without touch’up face.

cun1

#2. Add contact lens that enlarge her pupil, and double-eye lids Sticker & Glue.
cun2

#3. Basic moisture cream to keep face healthy.

cun3

#4. Foundation is important! make skin tone more even, IMPORTANT!! apply VERY little amount of Foundation at both side of the cheek, in order to make your face look longer and slimmer!

cun4

#5. Concealer is to cover up all flaws, such as eye bags, pimple and wrinkles.
cun5

#6. Next Add natural Fake eye Lashes & draw a nice brow!
cun6

#7. Added mascara at the bottom eye-lash, in order to make both upper and lower eye lash even.
cun7

#8. Add eye liner.
cun8

Longer eye-liners! longer the better, make small eyes look not only bigger, also longer as well.
#9. Add eye shadow. use one dark and one lighter colors to blend.

cun9
#10. Add lip gloss and blusher! & Lastly Style your dolly hair!

cun10

and then..tara!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cun11

cis!! tak hengat…ape dah lupe macamana rupa dia mula2?macam nie!

cun0

hahahaha…lepas ni boleh la aku guna skill yang sama ngan cik kak ini then jumpe balik makcik ni…dan menuntut bela!!!

cun12

“Makcik!! sekarang saya dah pakai bedak banyak2! cantik tak???”