Adrenaline rush

…as in wiki….

….“means an activity of the Adrenal gland in a Fight-or-flight response, when it is releasing Adrenaline (Epinephrine). A chronic hyper adrenaline is a common symptom of an anxiety disorder, but in some cases it may be due to Phaeochromocytoma, a tumour in the Adrenal medulla”...

severeal years before..in 2005 perhaps….in one of my course work, i’ve to write an essay..s’ting  bout pros and cons…any issue in enginneering..back then, i’ve just read this online mags… so, i’ve decided to write on entertainment engineering…the amusement ride…

the design..the calculation..the safety factor…and all….on the ride that really makes me wanna pin the issue is this giant frisbee!!

giant-frisbee-nagashima2

have you ever played frisbee before? do you have ever think…what would you feel if you were ‘on’ the frisbee? the swinging and rotating…and i could tell you..it is not slow motion..obviously!…i’ve tried it once…not this giant frisbee but a smaller ride with similar motion….it was my first time…and i’ve decided it’ll be my last time too….

hahahahaha…

aku memang suke benda2 mencabar ni…satisfaction and the adrenaline rush!! cool…even triple loop roller coaster kat sunway dulu tu pun aku tibai…of course before they closed it…s’one died…

ever since…aku terus berfikir 2-3 kali kalu nak try on the ride..(maksudnye sebelum tu tak fikir ape2 pun..fikir nak main je…)

lepas aku buat paper work tu..research on accident and fatalities from the rides….and of course..lepas final destination 2 keluar…aku terus kecut2 perut nak naik…(tapi tetap nak naik jugak la)..dapat pulak kalau kat fun fair tu..siap bunyik2 macam nak tercabut…serius…giler ngeri…

giant-frisbee-nagashima1

swing! swing! swing baby…!!

the physic is there….the calculation is accurate…the design is appropriate…the safety factor is strictly reasonable….

then what are we afraid of?…

and what mekes we still wanna have a shot..

or perhaps..another shot after that…

they say…“it’s cool man!”

some said..“baya aku sejuta pun aku tak hingin nak naik lagi dowh!”

kalau kat fun fair tu…korang bayar token lima hegget…then berfikir2 kalau la mati tercampak….tergamak ke korang baya lima hengget je then… put your life on the risk……

still…

i took the ride…

hehehheheheheheheheheehheheheheheheheheh

amazing-roller-coaster-picture

yang ni mcm best…tak kelihatan menakutkan pun

_42669905_melbourne_afp4161

yang ni boleh tahan..tp tgk rantai yang giler halus tu.kalau tercampak sehelai sepinggang je beb….

kamikaze_amusement_rides

yang ni pun takde benda sgt…aku dah naik sampai naik boring..

200px-stratosphere_las_vegasStratosphere Las Vegas..Tau ape ade kat atas tower ni?…

scary-amusement-park

ade menatang ni…riler..roller coaster atas dia…dgn yang bawah ni…fun-amusement-park-las-vegas

yang ni!!!!!!!! sumpah aku tak tergamak nak naik!!

fear factor nak bagi 50 ribu? ah! baik aku makan belalang or biawak….

kah kah kah kah…

amusement-park-las-vegasgilo apo org yang nak naik ni…

nota kuku kaki: amacam? berani?