ok..no issues…
just another crap of my journal..
back to my old skool of cerita banyak macam…

1. kena tipu HIDUP-HIDUP..

and MATI-MATI aku percaya…2 hari lepas…jijul kata dia nak gi buat paspot…ok…and dia kata dia kena gi meeting kat london…aku percaya gila babs…overwhelm with it…jealous?! of course!! then dia gelak2 dgn penuh syatonic sekali!
“don’t tell me you believe that?!” he said over the phone..

tp dia kata memang nak gi wat paspot pun..ok..fine…

esok petangnyer aku tanyer dia balik pukul brape..dia kata dia kat luar uruskan visa dia…with En. Y…argh!!tidak?! for real? he’s really going?!..dan aku tak tau kenapa aku tak bagi otak aku process dulu maklumat tu…terus aku call dia..

“jijul! for real?!!”

“i can’t believe you fall for it twice?!!”
arghhhhhhhhhhhhhhh?!!!!! tension tahap cipan
jijul! aku tanak kawan kau lagi! tanak cakap ngan kau sampai bila2″

sekali lagi jijul gelak2 syaitonic……cis!

2. kisah basikal

semalam petang…sedang aku riang2 kira2 area kat drawing2 untuk blasting painting job sambil layan lagu ‘so what’…bos aku panggil…

“lydia..awak nak basikal tak?”

syok! aku memang tgh barik basikal sekenhen….

“encik nak jual ke?” berkira2 untuk tawar manawar lah konon…

“tak…ada basikal client tu doirang tinggalkan dah lama…ada 3 bijik..awak amek lah satu..repair sikit ok..lawa lagi basikalnye…”

aaaaaaaaa….seronok mak limah aku berlari2 keluar opis..basikal itu depan opis saje…terus aku panggil abah kat w’shop dia tgk2kan basikal itu..

“hai..kapal pun boleh repair..takkan basikal tak boleh..”

abah buat lawak bila ade sorang engineer mengepam3 tayar basikal satu lagi…kami gelak2 aje..harini abah modified2 sikit basikal tu..minggu depan boleh la aku bawak basikal dalam yard ni!!!! yeay!!!

3. kisah mafia

sekarang dah start buat kerja seperi rompak kedia lektrik and smuggle barang outside border…

sekian….

sgt seronok…semalam tgk citer kanak2 road to witch moutain ngan nana!!

seronotnyeeee