terasa sgt tak elok biarkan ia tidak ber-hapdet..(tanak mengaku blogger tegar)

jijul..this entri..tribute to you..

semalam..lepas main bowling..kami dinner di kota masai..

selepas makan dan bergaduh buah laici ngan sarah..jijul bukak citer yang agak slekay..seswai untuk sesudah makan punyer cerita…..

ready? (kalau tgh makan..habiskan dulu)

ada satu jenis makanan org filipin…

ia dipanggil balut..

ia adalah..ayam yang tgn on the way nak menetas…direbus…lalu di makan…(now i  starts to feel nauseous again)

ada paham? dpt bayangkan tak?..mengikut cerita jijul ayam itu..lepas dieram..on the way ia nak menetas jadik anak ayam….ada dalam 21 hari…so org filipin ni rebus la telur tu..ikut la org tu nak makan yang hari keberapa punya….

mengikut cerita jijul..kalau kat sana..org datang jual bawak guni…bawak telur2 tu…hahahaa…

rupa balut tu macamana? google saja keluar gambar2 ni…

.

.

.

balut

1192769999236ud3

1002999765_1c320b890b

uuuu..boleh juga di makan dgn roti….

euwwwwww…..ait?

pergh…mcmana depa bleh telan..kot la rupa dia menawan aku tak kisah la jugak…ayam itu tak sempat nak hidup pun…

kata org filipin itu juga dia suka makan yang hari ke sepuluh..(iye jijul? aku tak hengat)..katanya..kalau makan yang hari nak dekat menetas tu nanti akda tulang pula…..gross!!

mereka makan dgn penuh berselera….yummy2

bagila aku seribu ringgit..aku tak hengen nak makan…

konfius kenapa org itu gagah makan?

sama seperti org2 putih yang tgk kita melantak durian dgn penuh nikmat..

durian

depa boleh buat durian jadi  fear factor punye test food..

eating-durian

pakcik…bukak dulu lah..mana leh makan gitu