another lame Saturday..

got works to do..hell! the remeasurement for handrail haven’t completed..this whole week full of meetings….and another meeting..and another meeting…they are suspicious with my calculation…ok so i manage to cut 2hundred thousand from ur claim…is not my fault..the drawings ‘said’ so….whatever…

another toastmaster meeting…..hell i hate saturday…hate to fake every Saturday….every meeting….looks like a stupid looking for appointment holders…and the rest just easily said ..”soossry…can’t make it….have a wonderful meeting!”…….”reaaaalllly hope that i could go….but got lots of work today!!”….”no! i dont want to be appoinment holders!”….WT??!! treat me like i’m an annoying MLM agent!!! begging and begging every single meeting!!

toastmaster….damn it is indeed good..but it’s also a voluntary participation….but everytime we got to conduct a meeting…it be like..a ‘forced volunteer’ kind of thing!!!

thanks for friends who support.. i know they do it not because of TM…but for sake of helping friend with this so called fake responsibilities….

aku mintak ole deal ngan penasihat kami…just cancel it…until this morning no response…yang reply nak join takde..yang reply nak cancel adelah!!! damn ar…gua nak kena stayback lagi..siapkan kerja gua…esok nak gerak gi terengganu…gua tak packing langsung..satu hape tak buat!!…bila gua nak buat gua tak tau siot!!!……bos suro hand over..gua taknak..gua rasa bia gua settlekan…nak pass2 kat org lagi leceh…dah la gua asyik miss nak tgk fast and furious!! asyik kensel aje ngan ipin sbb gua hari2 bawak balik kerja gua….terpaksa jadik workaholic kejap..macam bangang gua rasa…

ni ape gua pagi2 dah maki2 ni!!!! sorry ar gua emotional!! gua panas giler…sarah call gua pun bengang2 td..thanks ar sarah…for stay on the ‘forced battle’..and ‘die’ together…..sucks!..

gua kena paksa masuk dulu..kata compulsory…..damn gua rasa gua kena tipu…..gua frust!..penasihat gua insists nak buat..dia dah sacrifice banyak dowh…gua tak sampai hati nak reject! aaaa…ni gua lemah ni…gua senang aje ter makan pujuk…susah betul kalau ade jiwa lemah lembut macam gua ni!!!! ayat tak bleh blah!! gua benci…

gua volunteer jadik speaker……yelah gua kan giler kuasa..dem!..biar gua bolot semua post! dah semua org tak nak!!!

inbox gua penuh dgn email dinsticnt toasmaster! hangin gua! gua spam karang baru tau!!! gua nak cakap ape meeting karang gua tak tau…

oleh kerana gua sgt marah..gua terpaksa buang masa tulis blog..padahal gua patut pegi calculate handrail td kan?!! bodo ar!