hiyyyah!! wiii!!!! finally….wrapping all my job..because i’m going to terengganu!!!! one month training..another happy2 joli2 katak term…hahaha…

not that happy though….miss 2 of my friends…it is a total lost!!!dem!

location: gem beach resort, baru rakit..

now.typing this entry at the cafe…the wifi is quite good…haha…at least i can yoville-ing happily…my broadband? dem! not so ‘broad’ i guess…waiting for facebook to load….i’ll be dem fat eating those biscuits to kill time…

the courses that i’ll attending are held at instep….(what the hell with these speaking??!! nak muntah…)

kat instep…aku jumpe saraliza! member lama prektikel….buahaha…dia kerja situ….seronok..aku dah tempah dia untuk jadik tour guide aku di masa lapang…hiyyah!

tidak lupa juga…aku dapati sempat menghubungi encik mus mineworks itu…tp dia sepertinye malas hendak berjumpe aku yang comot ini…aku tergedik2 di luar lab dia…dia tak keluar..hanya kawannyer yang kacak itu saja ada keluar2…huhuhu…sedday! sedayy!

aku dapati terengganu agak panas…hari first kepala aku pening tahap nak pecah…course aku hari first agak bosan…dem..aku dah tau ape yang dia explain….repeatition…kebosanan mula menular…sarah bermain permainan minda iaitu game donald duck di henponnyer…aku yang mengalami kerosakkan sim card memancing sarah melayan aku main mastermind…bermulalah episode pelajar nakal dalam kelas..kami main mastermind…perah otak…seronok…

dibilik..aku dgn bekalan CSI melayan series itu…seronok..nak main yoville takleh…kecewa aku! adeh..tensen….aku tgh kumpul duit nak beli picture frame…sedang menggoda2 memancing sorang mahluk kat yoville itu kasik aku picture frame itu secara percuma!! hahahahahaha….keji! memang keji!!!

ok..cuckuplah…sori kalau tak hapdet….kau bukan malas…aku cuma tertekan dgn kelembapan internet…main mafia wars pun semput..inikan pula yo ville yang seronok itu…